


- Няма смисъл, сине. Търсеха го още като аз бях ученик.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Насладете се на вкуса й
Много бюджетна и лесна рецепта
Сервирайте я с гарнитури - като ориз, паста или картофи
Най-добре е да приготвите гозбата със свинско месо, но нищо не пречи да използвате пилешко, телешко, заешко или каквото месо в момента имаме под ръка
Вижте каква е тайната
Месото се задушава с комбинация от най-вкусните зеленчуци, в кисело мляко, което го омекотява допълнително
Това може да ви изложи на риск от няколко сериозни заболявания, които в редки случаи могат да бъдат смъртоносни
Те са неустоимо вкусни и ефектни
С тях се прави перфектната марината за бутчета